Over mij

Over mij

Hallo, ik ben Paulien!

pvandehoef.nl is de website van mij, Paulien van de Hoef. Deze is ooit ontstaan als bijvangst omdat ik een eigen e-mailadres wilde hebben. Op een dag ben ik begonnen er een echte website van te maken. Inmiddels groeit de site steeds verder en komt er steeds meer op te staan. En ik heb nog meer plannen. Je bent op deze pagina gekomen omdat je meer over mij wilt weten. Oké, dan zal ik je kort iets vertellen.

Paulien van de Hoef

Ik ben geboren en getogen in Friesland. Na wat omzwervingen door bijna het hele land ben ik in Limburg neergestreken en daar hoop ik nog heel lang te blijven. Ik heb me laten opleiden tot econometrist en later tot actuaris. Twee beroepen die veel met cijfertjes te maken hebben. Omdat lettertjes echter ook heel leuk zijn, heb ik mijn hobby’s in het leven geroepen.

In het menu kan je zien welke mijn twee belangrijkste bezigheden naast het werk zijn: lezen en schrijven. Lezen is al een hobby van mij sinds ik het kan en schrijven eigenlijk ook. Ik lees vooral ter ontspanning en daarom lees ik bij voorkeur boeken waarbij ik even lekker uit de werkelijkheid kan ontsnappen. Daarvoor vind ik literaire thrillers en chicklits het meest geschikt. Recensies van alle boeken die ik heb gelezen, zet ik op een aparte website: boekenid.nl.

Lezen

Schrijven is iets wat ik soms wat meer en soms wat minder doe. Natuurlijk schrijf ik over de boeken die ik gelezen heb, maar daarnaast heb ik nog meer gedaan. Zo heb ik een aantal teksten geschreven die eerder elders op het internet gepubliceerd zijn, maar die ik nu heb overgezet naar deze website. Je vindt ze onder het kopje Artikelen.

Kijk vooral eens rond op deze website. Als je er iets over wil zeggen tegen mij, dan kan dat via het contactformulier. Veel plezier!