Schrijven

Schrijven

Toen ik klein was, wilde ik niets liever dan leren schrijven. Ik krabbelde wat op papier en vroeg vervolgens aan mijn ouders wat daar stond. Onleesbaar. Helaas is het met mijn handschrift nooit echt goedgekomen. Daarom ben ik blij dat de computer is uitgevonden. Zo kan ik alles intypen en het nog teruglezen ook. Wil jij het ook lezen? Klik dan verder naar de artikelen!

Het begin

Hoe ik begonnen ben met schrijven? Dat is iets waar ik al vroeg mee begonnen ben om het vervolgens weer heel lang te vergeten en toen weer op te pakken. Ik kan mij herinneren dat ik als kind al met een verhaal bezig was. Dat heb ik nooit aan iemand laten lezen en ik denk dat dat maar goed ook is. Het is ook nooit af gekomen.

Het serieuzere werk begon toen ik klaar was met een opleiding die ik voor mijn werk had gedaan. Die opleiding kostte nogal veel tijd, dus toen ik mijn diploma eenmaal had, had ik opeens tijd over. Ik ging nadenken wat ik allemaal voor leuke dingen kon doen in die tijd. En dat was schrijven.

Het internet op

Ik begon met InfoNu. Dit is een artikelenwebsite waar iedereen op kan publiceren. Wel moeten alle artikelen aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen en worden ze daar ook op gecontroleerd. Ik was dus best trots toen mijn eerste artikelen verschenen!

Daarna volgde mijn eigen website. Niet die waar je nu naar kijkt, maar een website over boeken. Ik schrijf daar vooral boekrecensie maar er staat ook een aantal blogartikelen op. Daarnaast begon ik een website over financiële onderwerpen. Door tijdgebrek leidt die nu een slapend bestaan.

Schrijven voor anderen

En toen ontdekte ik Textbroker. Hier worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht. Zo schreef ik dus opeens voor echte opdrachtgevers. Leuk! Vooral als zij een positieve reactie op het geleverde werk gaven.

Inmiddels is het zover dat ik het schrijven (nog) serieuzer wil gaat aanpakken en het opbouwen van deze website is daar een begin voor. Kijk dus vooral eens rond naar wat er nu al op de website staat en kom ook later nog eens terug om te kijken wat er bij is gekomen!